Reek Real Estate

Wat we doen

Wij zijn Reek Real Estate Investments. Onze passie ligt bij het aankopen, ontwikkelen en transformeren van vastgoed. Daarbij focussen wij ons op projecten waar wij waarde aan toe kunnen voegen door een functiewijziging te realiseren, of door bijvoorbeeld een, of meerdere lagen, aan het bestaande vastgoed toe te voegen.

In sommige gevallen is het vastgoed leegstaand en heeft het daarmee zijn huidige functie verloren: denk hierbij aan leegstaande kantoren, winkels of maatschappelijk vastgoed zoals scholen of een oude kazerne. Deze gebouwen geven wij een tweede leven als duurzaam en hoogwaardig woon-gebouw, eventueel in combinatie met een commerciële plint.

Daarnaast kopen wij ook strategische locaties in die op de korte termijn nog verhuurd zijn, maar waar bij wij tijdens de aankoop al wel een ontwikkelscenario hebben uitgedacht en welke dus ontwikkelpotentie hebben.

Dit kunnen bijvoorbeeld kantoren zijn in stadscentra of aan een station, waarbij we in alle rust toe werken naar een herontwikkeling naar wonen. Zo hebben wij reeds een aantal courante objecten in bezit die op de middel lange termijn getransformeerd zullen worden, maar nu een stabiel rendement bieden.

Bekijk onze projecten

Middels ons vaste netwerk van bouwers, architecten, makelaars en overige adviseurs zijn wij snel in staat om projecten risicodragend aan te kopen, en succesvol uit te voeren.

Na de realisatie bieden wij de projecten aan binnen ons vaste netwerk van afnemers, welke bestaat uit institutionele beleggers en woningcorporaties die het voor de lange termijn in belegging houden.

Bent u dus op zoek naar een belegging, of wilt u vastgoed verkopen wat aan bovenstaande omschrijving voldoet, neem dan vooral snel contact met ons op.

Aangeboden proposities worden altijd vertrouwelijk behandeld en bij succes kan er een aanbrengfee in rekening worden gebracht.

statistieken

Reek in nummers

Aantal m2 ontwikkeld
50.000
+
Ontwikkelde woningen
200
+
Portefeuille m2
3.100
+
Exits
2
Bekijk alle projecten
WAT ZOEKEN WIJ?

Leegstaand vastgoed wat zijn functie heeft verloren

Wij zoeken leegstaand vastgoed wat zijn functie heeft verloren, of gebouwen met ontwikkelpotentie. Zo herontwikkelen wij onder andere kantoor-/ en winkelvastgoed naar woningen, of kopen wij oude hallen op om hier sloop-/nieuwbouw toe te passen. De focus voor de nieuwe functie ligt dus op wonen, eventueel in combinatie met een commerciële plint.

Indien u een positie beschikbaar heeft die zich leent voor herontwikkeling of sloop-/nieuwbouw dan horen wij dit graag. Indien wij over de juiste informatie beschikken dan kunnen wij binnen een week een onvoorwaardelijke bieding uitbrengen.

In de basis gaan wij uit van een exit scenario. Zoekt u dus woningen voor belegging? Neem dan contact met ons op voor nadere informatie omtrent onze lopende proposities om de mogelijkheden te bespreken.

Leegstaande kantoor/-winkelpanden in of nabij een stadscentrum of woonwijk.
Bedrijfshallen in of nabij een stadscentrum of woonwijk.
Leegstaand maatschappelijk of zorgvastgoed.
Grondposities vanaf 1.000 m2.
Verhuurde of leegstaande autogarages in of nabij woonwijken.
Verhuurde gebouwen 
met ontwikkelpotentie.
Samenwerken?

Wilt u vastgoed verkopen, of bent u op zoek naar een belegging? Wij gaan graag in gesprek!

Stuur een bericht

Ondernemende vastgoedinvesteerder
met passie voor stenen

Aron reek -